Online boekhouden in Heesch - Uden

Online boekhouden houdt in dat we, net als bij het reguliere boekhouden, samen met de ondernemer de financiën bijhouden. Dit doen we echter in een geavanceerde, doch gebruiksvriendelijke omgeving: de portal. Het boekhoudprogramma hiervoor wordt namelijk compleet ingericht naar jouw onderneming. Daarbij ontvang je uitgebreide instructies waarmee je jezelf wegwijs kunt maken in het softwarepakket.

Boekhoudsoftware

OAMKB maakt bijvoorbeeld gebruik van Yuki, Exact Reeleezee en Twinfield: vier online boekhoudpakketten die doorgaans gelden als de beste in hun soort. Daarmee maak je als ondernemer eenvoudig zelf facturen en zorg je ervoor dat je snel en makkelijk wordt betaald. In zekere zin is deze manier van ondernemen te vergelijken met internetbankieren.

Andere opties van het programma zijn het bijhouden van een eigen kasboek en het automatisch inlezen van bankafschriften. Handig, want op die manier heb je altijd een goed zicht op welke rekeningen nog betaald moet worden en welke facturen reeds zijn ontvangen. Boekhoudkundige kennis is geen vereiste, maar het scheelt wel als je goed overweg kan met computers in het algemeen. Daardoor kun je wellicht meer taken zelf oppakken, waardoor de kosten lager worden.

Het is de rol van OAMKB om mee te kijken en gaandeweg de financiën te controleren. Méér weten over online boekhouding of een boekhouder in Heesch - Uden? Vraag hier een offerte aan of neem contact met ons op!

Online Accountants MKB werkt met de volgende boekhoudsoftware: