Bedrijfssoftware voor jouw bedrijf in Heesch - Uden

De voordelen van OAMKB:

  1. Automatische administraties
  2. Een professional aan je zij
  3. Altijd en overal inzicht in jouw gegevens
  4. Een vaste maandprijs

Een vast bedrag per maand: wél zo handig en duidelijk!

Het all-inclusive pakket van OAMKB zorgt ervoor dat al jouw administratieve verplichtingen jegens de Belastingdienst zijn voldaan. De prijs is tevens inclusief alle telefoontjes, mails, apps, tweets en posts die je met ons deelt. OAMKB verzorgt jouw aangifte en mailt je zodra er iets wordt gewijzigd op wettelijk vlak.

OAMKB heeft zowel administratieve als financiële diensten voor je in huis. Heb je méér hulp nodig dan het basispakket? Dan kun je dat altijd aanvragen! Een professional bespreekt vooraf altijd met je of je deze extra dienst ook daadwerkelijk nodig hebt én, zo ja, wat de kosten hiervoor zijn.

OAMKB vindt het belangrijk dat jij volledig wordt geholpen. Jouw financiën moeten soepel lopen. Daarmee bespaar je jezelf tijd, maar ook de professional. En die tijd kunnen jullie beiden weer besteden aan het sparren over de onderneming. Het doel van OAMKB is dat ondernemen weer leuk en eenvoudig wordt. Het is een mooie bijkomstigheid dat overzichtelijk werken en regelmatig sparren ondernemers ook daadwerkelijk succesvoller maakt.

Echt goed werken in administratie

Nederlandse ondernemers kunnen zowel tijd als geld besparen wanneer ze efficiënter werken. Je financiën laat je regelen door OAMKB. De cijfers die daaruit voortkomen gebruik je als informatiebron. Samen met OAMKB kijk je welke bedrijfsstrategie bij jou past. OAMKB bestaat zelf ook uit ondernemers en staan je bij tijdens alle bedrijfsbeslissingen, maar ook tijdens privé besluiten.

Partner aan je zij

De OAMKB professionals zijn ondernemers en kennen de klappen van de zweep. Zij helpen jou vanuit hun financiële kennis én hun eigen ervaring. De professionals weten hoe het is om doelen na te streven en daarbij lastige beslissingen te moeten nemen. Daarom selecteert OAMKB de professionals onder meer op hun betrokkenheid. Zodoende waarborgt OAMKB dat deze mensen zich écht begaan voelen met jouw onderneming. Kijk direct welke professional bij jou in de buurt zit!

Accountants voor ondernemers met stijl

OAMKB bestaat uit een landelijk netwerk van onder meer boekhouders, administrateurs en fiscalisten. Niet alleen in Heesch - Uden en omgeving, maar in heel Nederland. De eigentijdse, financiële dienstverlening is een absolute must voor MKB-ondernemers.

Daarmee biedt OAMKB je nét iets meer dan de traditionele professional. OAMKB onderscheidt zich door een sterke, persoonlijke touch. Een financieel adviseur staat altijd tot je beschikking: zowel per telefoon als per chat of per mail. Daarnaast staat hij ook open voor het bespreken van persoonlijke zaken. De prijs hiervoor is een vaste prijs per maand, inclusief automatisering van jouw online financiën.

Méér weten over ons administratiekantoor of over onze diensten als online boekhouder? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op! Liever eerst de software uitproberen? Dat kan natuurlijk ook.